STA M
Nieuws

Ratje bijt de spits af van 2024

Refter WIE IS HET

Feest, het is kerstvakantie! Dat betekent in het STAM de lancering van ons gloednieuwe luisterspel 'Santé m'n Ratje', familietours, een workshop voor kinderen, een heus verjaardagsevent en een sfeervolle avondrondleiding. Met of zonder kinderen op stap; meer dan welkom in het STAM! En ook in het STAMcafé, om op te warmen of lekker na te keuvelen.

Rat gewoon

'Santé m'n Ratje'

Prettige kennismaking! Dit is Ratje. Hij is nieuw in het STAM en bijt voor ons de spits af van 2024. Ratje neemt jullie vanaf deze kerstvakantie mee op ontdekking door alle bochtjes en gaatjes van 'Het verhaal van Gent'. Hij is dé ster in ons gloednieuwe luisterspel Santé m'n Ratje. Luister en speel samen met Ratje in het STAM, ideaal voor kinderen van 4 t.e.m. 9 jaar - en alle andere curieuzeneuzen...

Verder nog tijdens de kerstvakantie

STAM 71
  • Workshop 'Maak er een STAMpotje van' - voor kinderen van 8 t.e.m. 12 jaar, met creatieve kook- of knutselkriebels
    Op vrijdag 29 december
20220303 STAM museumnacht c Martin Corlazzoli COR09031
  • Verjaardagsevent Hoera voor 'Honger naar Gent' - voor wie trek heeft in een namiddag vol fijne, smaakvolle, misschien zelfs wat aangebrande geschiedenisverhalen over eten en drinken in Gent
    Op donderdag 28 december

Openingstijden

Coronaproof

Het STAM is tijdens de kerstvakantie open van 10 tot 18 uur, ook op woensdag 27 december. Op donderdag 4 januari (Late Donderdag) open tot 22 uur. Gesloten op zondag 24 en maandag 25 december, en op zaterdag 31 december en maandag 1 januari.

Praktische info.

Stamcafen

Het STAMcafé

Het STAMcafé is tijdens de kerst- en nieuwjaarsdagen gezelliger dan ooit. Het STAMcafé is uitzonderlijk open op woensdag 27 december en is gesloten op 25 december, 31 december en 1 januari.

Stadsmuseum Gent

Bijlokesite
Godshuizenlaan 2 - 9000 Gent
09 267 14 00
info@stamgent.be

  • Vlaanderen verbeelding werkt
  • Logo Gent 125Px
made by