STA'M

steun het STAM

Ben je trots op het culturele erfgoed van Gent en wil je er mee voor zorgen dat het STAM er op een actieve manier mee kan blijven omgaan? Dan kan je bijvoorbeeld het STAM als goed doel beschouwen, vrijwilliger worden of een schenking doen.

erfgoeddoel.be

Het STAM is een van de goede (erfgoed)doelen op erfgoeddoel.be, de website die een overzicht biedt van erfgoedinstellingen die voor steun in aanmerking komen. Doe een gift, denk aan het STAM in je testament of verbind je als mecenas voor langere termijn met het STAM. Want alleen samen slagen we erin om de schatten van het STAM met zorg te bewaren.


word vrijwilliger

Je steunt het STAM liever met je tijd en inzet? Dan kan je actief zijn als vrijwilliger en heel zinvol werk doen in het STAM, afgestemd op je eigen interesses. Je maakt er kennis met andere vrijwilligers, jong en oud.

STAMcontact: Bart Medaer
T +32 (0)9 267 14 46
E-mail: bart.medaer@gent.be


schenkingen

Misschien heb jij wel een object dat je wil schenken of legateren aan het STAM?

Denk je over een stuk te beschikken dat binnen de STAMcollectie past en wil je dit aan het STAM aanbieden? Contacteer ons dan gerust. Bezorg ons als het kan ook meteen een foto van en achtergrondinformatie over het object.

STAMcontact: Bram Janssens
T +32 (0)9 267 14 65
E-mail: bram.janssens@gent.be