STA M
Nieuws

Bijloke Wonderland 2024 in het STAM

DB Wonderland FB post

Voor het vijfde jaar op rij opent Bijloke Wonderland zijn deuren, een zomerse cultuurfestival op de bruisende Bijlokesite in Gent, van donderdag 15 augustus tot en met zondag 1 september.

Verwacht je aan rondleidingen voor jong en oud, prikkelende concerten bij zonsopgang, gratis zomerbar-concerten, theater, dans en beeldende kunst. Dit unieke programma wordt gepresenteerd door alle organisaties die thuis zijn op de Bijlokesite: Muziekcentrum De Bijloke, LOD muziektheater, laGeste, International Opera Academy, KASK & Conservatorium en natuurlijk het STAM.

Spring binnen in het museum voor een bezoek aan onze vaste en tijdelijke expo’s of volg een rondleiding mee binnen of buiten het museum. Op vrijdag ‘De zusters van de Bijloke’, op zaterdag ‘Gentse Gronden’ en op zondag de vertelwandeling ‘De geheimen van de Bijlokesite’ voor families.

Als kers op de taart, in het kader van de expo ‘Gentse Gronden’, vindt op zaterdag 31 augustus een Gents Oogstfeest plaats. Op de site wordt een lange tafel gedekt voor honderd liefhebbers van lokale, verse topproducten. Inclusief een korte-keten markt, muziek en een gezellige feestsfeer.

Stadsmuseum Gent

Bijlokesite
Godshuizenlaan 2 - 9000 Gent
09 267 14 00
info@stamgent.be

  • Vlaanderen verbeelding werkt
  • Logo Gent 125Px
made by