STA'M

STAMcafé by coeur catering

Logo Coeurcatering

Vanaf mei 2020 vindt het STAMcafé nieuwe uitbaters in Coeur Catering, bekend van Gaston en Red Loft. In het STAMcafé serveren ze lokaal Gents, duurzaam, huisgemaakt en all day long: ontbijt, brunch, lunch, koffie en taart en apéro.

  • In de zomermaanden - en zodra het kan, coronagewijs - eerst in de vorm van een pop-up op de Bijlokesite. Tussen het groen en omringd door historische gebouwen, en vooral: buiten en in de zon! Meer info daarover volgt, we houden je op de hoogte.
  • Vanaf 10 oktober, bij de heropening van de nieuwe versie van 'Het verhaal van Gent', in een al even nieuw STAMcafé!

Je weet straks weer waarheen voor je snelle lunchdates, gezellige koffiekletsmomenten, uitgebreide familiebrunches, werkweek-afsluitende apéro's...

samenwerking met muziekcentrum de bijloke

Coeur Catering wordt ook de partner van onze buren van Muziekcentrum De Bijloke en we verheugen ons op de nauwere samenwerking die hieruit zal volgen. Voor het STAM opent dit bijvoorbeeld mogelijkheden rond catering voor groepen waarvoor het STAMcafé te klein is. En samen kunnen we ons potentieel als congreslocatie professioneel gaan uitbouwen. Zin in!


PS: Superbedankt aan Simon & Bruno en equipe voor de vijf voorbije jaren STAMcafé. Jullie laatste weken verliepen door corona helaas heel anders dan verwacht. Veel succes gewenst met jullie nieuwe projecten!