STA'Mtickets

te koop: de luchtfoto van het STAM

Luchtfotostam

In oktober 2020 krijgt ‘Het verhaal van Gent’ een grondige make-over met o.a. ook een nieuwe versie van onze luchtfoto. De werken zijn volop bezig en nu verkopen we de oorspronkelijke luchtfoto uit 2008, per tegel van één vierkante meter.

De voorbije tien jaar kwamen een hoop mensen in het STAM over de (licht)vloer. Dankzij de verplichte overschoentjes zijn de glazen tegels goed bewaard gebleven. Meer nog, het is wellicht de meest geboende vloer van de stad.

online veiling

Wil je zelf een vierkante meter Gent in huis halen? Dan is dit je kans. Via een online veiling kan je bieden op de tegel van jouw keuze, van vrijdag 26 juni om 10 uur tot zondag 12 juli om 20 uur. We nummeren de tegels met cijfers en letters zodat je makkelijk je favoriete vierkante meter Gent kan kopen. Haal je eigen straat, wijk of park in huis of toon de omgeving van je bedrijf op een originele manier aan je klanten.

Het zijn stuk voor stuk unieke tegels met een verhaal en je krijgt er ook de lichtbak met LED-verlichting bij. Perfect om te integreren in een bestaande vloer of om er een meubel van te maken.

online veiling via Vavato

praktisch

  • Afmetingen tegel: 100 x 100 cm / dikte: 3 cm / gewicht: 75 kg
  • Inclusief lichtbak met LED-verlichting (230 V, 13 W, excl. aansluitstekker)
  • Tegel i19 bevat het STAM en de Bijlokesite en blijft in het museum

vind je tegel

Klik hieronder op de afbeelding om je favoriete tegel te bepalen:

luchtfoto STAM

Geen paniek, een nieuwe luchtfoto is in de maak… met o.a. een Stadshal, een Parkbosbrug of twee, een Ghelamco Arena, een Krook en een uitgegraven Reep. Welkom vanaf 10 oktober 2020 in ‘Het verhaal van Gent’ nieuwe stijl!