STA M
Nieuws

SkYline wordt verlengd

Skyline nieuwsbericht web

Wegens succes blijft de expo ‘SkYline. Hoogbouw in de Lage Landen’ doorlopen tijdens de komende zomer, t.e.m. zondag 10 september 2023.

In deze expo houdt het STAM de silhouetten van steden tegen het licht en doet het ons vérder kijken, voorbij de skylines zoals we die allemaal kennen. Er wordt ingezoomd op hoogbouw in Gent en Rotterdam, een historische naast een moderne skyline. De expo opende op 25 november 2022 en kreeg intussen 20.089 bezoekers over de vloer.

‘SkYline’ gaat gepaard met een activiteitenprogramma van lezingen, docu-vertoningen, een vertelavond, filmreeks en fietstocht. In onze agenda zie je wat er de komende weken nog op het programma staat.

Ook de maandelijkse rondleidingen op zondagvoormiddag en op Late Donderdag waarvoor iedereen zich kan inschrijven, waren zeer in trek. In de extra weken zijn er nieuwe rondleidingen gepland. Opnieuw de derde zondag en de eerste donderdagavond van elke maand, tijdens Late Donderdag. Hieronder krijg je een overzicht van alle nieuwe data. Reserveer snel je plekje.

Stadsmuseum Gent

Bijlokesite
Godshuizenlaan 2 - 9000 Gent
09 267 14 00
info@stamgent.be

  • Vlaanderen verbeelding werkt
  • Logo Gent 125Px
made by