STA'Mtickets

rondleidingen en wandelingen deze zomer

20190613 Av Web Campagnelbeeld

Blij te kunnen aankondigen dat ook rondleidingen weer mogelijk zijn deze zomer! Wat hebben we voor je in petto? Hieronder wat uitleg en daaronder het overzicht op datum.

in het STAM, in de expo 'ondergronds'

  • Instaprondleidingen in 'Ondergronds in de stad': individueel op in te tekenen, telkens de derde zaterdag van de maand.
  • Instaprondeidingen in 'Ondergronds in de stad' IN HET GENTS: individueel op in te tekenen, tijdens de Gentse Feestenweek.
  • Groepsrondleidingen in 'Ondergronds in de stad': gids te boeken, voor volwassenen of voor gezinnen. Maximum 10 personen.

Voor de veiligheid beperken we de groepen, werken we met koptelefoons, dragen de gidsen een mondmasker en vragen wij ook aan de deelnemers een mondmasker te dragen. Danku!

in de stad

  • Instapwijkwandelingen rond het Neuseplein en in de Brugse Poort: individueel op in te tekenen, tijdens de Gentse Feestenweek, met eerste klas verteller Tina De Gendt. In het kader van de twee voorbije edities van De vierkante kilometer.

Voor de veiligheid blijven we in de buitenlucht, draagt de gids een mondmasker en vragen wij ook aan de deelnemers een mondmasker te dragen. Danku!