STA'Mtickets

events voor je bedrijf: museum te huur

Voorgevel

Door de make-over van een deel van het museum, zijn er geen events mogelijk van 4 mei t.e.m. 9 oktober 2020. Maar daarna weer wel! In een vernieuwd STAM bovendien. Contacteer ons nu al om je event te bespreken en in te plannen.

Een rondleiding voor je team, een zaal voor je meeting, een bijzondere locatie voor je event... het STAM heeft het allemaal. Met Coeur Catering als professionele partner voor food & drinks, van koffie tot diner.

We denken met je mee om samen tot een event te komen op maat van jouw wensen, groot of klein.

STAMcontact: Kate De Clerck
T +32 (0)9 267 14 61
M +32 (0)487 90 70 42
E-mail: zaalhuur@stamgent.be

venues

Zoek je een fijne plek voor een meeting, workshop, brainstorm, teambuilding, lessenreeks? Het STAM heeft zes zalen te huur, verschillend van sfeer en van capaciteit.

rondleidingen

Wie de meerwaarde van het STAM echt wil benutten, hangt natuurlijk ook een bezoek aan het museum vast aan zijn passage. Aan vaste waarde 'Het verhaal van Gent' of aan een tijdelijke tentoonstelling. Dat kan een vrij bezoek zijn of een rondleiding met gids.

nocturnes

Een mix van voorgaande (venues en museumbezoek), en dan ook nog eens buiten de gewone openingsuren? Dan kom je bij een exclusieve nocturne uit.

over de locatie

Het STAM ligt op de Bijlokesite, een groene cultuurhaven vlakbij het centrum van Gent, aan de kleine ring. Bereikbaarheid.

Het STAM combineert de historische 14de-eeuwse Bijlokeabdij - de middeleeuwse abdijrefter alleen al is een bezoek waard - en het 17de-eeuwse Bijlokeklooster met strakke hedendaagse architectuur. Meer over de locatie.

De gebouwen voegen een extra dimensie toe aan het verhaal van de stad dat het museum vertelt - ze vertellen mee, van vroeger tot nu. Dit voel je ook in de venues die te huur zijn.

coeur catering

Vanaf mei 2020 wordt het STAMcafé uitgebaat door Coeur Catering. Alle catering in het STAM, van koffie over lunch tot receptie en diner, is bij hen in goede handen. Coeur behartigt ook de catering bij onze buren van De Bijloke Muziekcentrum. Goed nieuws, want dat creëert mogelijkheden voor het STAM wat het plaatsen van groepen betreft.