STA'M

groepsrondleidingen met je bedrijf

Bedrijvenstam1

Het Stadsmuseum, gelegen op de Bijlokesite, is gekend als dé culturele erfgoedplek in Gent. Met een uniek karakter en de buitengewone uitstraling is het STAM geliefd bij bedrijven en organisaties.

Het STAM: een must voor bedrijven die houden van Gent.

Contacteer ons op info@stamgent.be of 09 267 14 00 voor meer informatie.

Rondleidingen

'Het verhaal van Gent' als vaste waarde telt zes museumzalen die elk een periode uit de stadsgeschiedenis omvatten, van de eerste nederzettingen tot een moderne stad. Meer dan driehonderd tot de verbeelding sprekende collectiestukken brengen dit verhaal tot leven en verschillende multimediale toepassingen verdiepen het.

'Ondergronds in de stad' is onze tijdelijke expo, die loopt van 22 november 2019 tot 22 september 2020. Deze expo legt de wereld onder je voeten bloot. Hoe de stad er boven de grond uitziet, ervaren we elke dag. Maar wat zit er ónder de gebouwen en straten allemaal verborgen? Steden zijn even druk onder- als bovengronds. Wat speelt er zich allemaal af onder onze voeten? Van buizen tot muizen, van industrie tot archeologie.

De twee expo's kunnen gecombineerd worden, met of zonder gids.

Meer info vind je hier.

Zaalhuur

Het STAM biedt zes unieke ruimtes te huur aan met eigen mogelijkheden: van vergader-, lezing- en theateropstelling tot recepties en diners. De zalen heb elk hun eigen uitgesproken karakter.

Klik hier voor foto's en prijzen

Nocturnes

Bezoek je het STAM graag eens na de openingsuren met je organisatie? Nocturnes zijn mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 18.30 tot 1 uur. De prijs is 2.500 euro tot 100 personen. Per extra persoon wordt 15 euro gerekend. De vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Inbegrepen in de prijs:
- toegangstickets
- huur zaal voor receptie
- schoonmaak
- exclusiviteit tijdens de nocturne
- eventregisseur ter plaatse
- bewaking
- technische ondersteuning

Catering is apart te regelen. Gidsen zijn optioneel. Wij denken graag met je mee!

Contacteer ons op info@stamgent.be of 09 267 14 00 voor meer informatie.