STA M
Agenda

Krokusvakantie en Krokuskriebels

13.02.2021 21.02.2021
Krokuskriebels21
Koop tickets
  • Kinderspoor doorheen 'Het verhaal van Gent' (inbegrepen in je museumticket)

Met een ledenkaart van de Gezinsbond geniet je korting tijdens de krokusvakantie: je betaalt 6 euro ipv 10 euro. Koop hier je tickets (bestellen via de knop ‘Krokuskriebels Gezinsbond’ en je ledenkaart meebrengen als je het museum bezoekt, bedankt).

Voor kinderen en jongeren t.e.m. 18 jaar is het STAM (altijd) gratis. Wel mee te reserveren via de online ticketing.

Krokusvakantie 2021 in het STAM... bezoek de pas vernieuwde vaste tentoonstelling Het verhaal van Gent. Ontdek en hérontdek! Probeer het kersverse kinderspoor uit, ouders en kinderen samen.

Kinderspoor

Wél aankomen, aub! Een speels kinderspoor loopt sinds de vernieuwing van het STAM doorheen alle museumzalen.

Per zaal in het museum en dus per tijdsperiode in de stadsgeschiedenis: een doe-installatie op maat van kinderen. Als handelaars, ambachtslui, architecten en citytrippers maken kinderen mee de stad. Ze verkopen stof, maken wapenschilden, bekleden gevels en stippelen routes uit. Alles op hún ritme.

Het kinderspoor mikt op kinderen van 6 tot 12 jaar, maar is ook leuk voor jonger en ouder. Samen uit te proberen tijdens je museumbezoek! Lees hier nog meer over het kinderspoor.

Kr Kr logo Op Transparant 1

Krokuskriebels

Dankzij de actie 'Krokuskriebels' van de Gezinsbond, genieten leden van de Gezinsbond in het STAM een korting tijdens de krokusvakantie (van zaterdag 13 t.e.m. zondag 21 februari 2021). Ze betalen geen 10 euro, maar 6 euro per persoon voor een museumbezoek. www.krokuskriebels.be

Voor kinderen en jongeren t.e.m. 18 jaar is de toegang tot het STAM altijd gratis.

Ook in het STAM

Stadsmuseum Gent

Bijlokesite
Godshuizenlaan 2 - 9000 Gent
09 267 14 00
info@stamgent.be

  • Vlaanderen verbeelding werkt
  • Logo Gent 125Px
made by