STA'M

herfstvakantie: workshop voor kroost + rondleiding voor ouders

Bewerkttegelvloerws
kids proof

workshop voor kinderen

Oei, er is een tegel van onze luchtfoto-vloer van Gent gestolen… Een hele vierkante kilometer van de stad is weg! Kom hem invullen in onze workshop en maak zo je eigen stukje van de stad. Een workshop-begeleider staat je bij met raad en daad. Creatief met vogelperspectief, voor kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar! Inschrijven voor de workshop doe je hier.

gelijktijdig: een rondleiding voor volwassenen

Je (groot)ouders kunnen ondertussen de expo ‘Het museum van de misdaad’ (aangeraden leeftijd: 16+) bezoeken. Als ze graag een gegidste rondleiding meevolgen, dan kan dat. De rondleiding wordt een half uurtje vroeger afgerond dan de workshop - zo kunnen ze je opwachten. Inschrijven voor de rondleiding kan hier.

Het STAM is uitzonderlijk open op woensdag 31 oktober 2018 - omdat de expo 'Het museum van de misdaad' nog maar net open is en het herfstvakantie is!


kan je ook doen

  • Gent in LEGO: Op het vaste parcours van het STAM (Het verhaal van Gent) staan vier Gentse LEGOtorens op schaal. Ontelbare witte steentjes nodigen je uit om mee te bouwen aan de stad. Laat de architect in je los!
  • Cuberdanny doe-boekje - vanaf 7 jaar - 5 euro: Cuberdanny zou graag de top zijn van een toren in Gent. Maar waar moet die toren komen? En hoe moet die eruitzien? Hoe hoog is hij best? Help jij Cuberdanny zoeken naar zijn gedroomde toren? Ga in de STAMzalen op zoek naar Cuberdanny en beantwoord zijn vragen en opdrachten.
  • In het STAMcafé van een hapje of een drankje genieten!