STA'M

tijdens de gentse feesten

Gentse Feesten

Tijdens de Gentse Feesten, van zaterdag 14 t.e.m. zondag 22 juli 2018, is het STAM elke dag open (behalve op woensdag 18 juli), telkens van 10 tot 18 uur. Ontsnap even aan de drukte van het centrum en kom op adem in Het verhaal van Gent. Er zijn ook enkele tijdelijke presentaties te ontdekken: de DAM-expo At home. Collectief bouwen en wonen in de abdijkerk (met een zondagsrondleiding op 15 juli), De kubieke meter: 'Schelpen en mineralen' van Alain Bonnel in de inkomhal en buiten in de voortuin de foto-expo '18 in 18. Isabel Pousset'.

Kom je met kinderen? Dan staan Cuberdanny en Vlieg paraat, met een doe-boekje en met een zoektocht.

Bovendien organiseert het STAM dagelijks een rondleiding doorheen 'Het verhaal van Gent' waar iedereen kan op intekenen. In het Gents!

het verhaal van gent in het gents

Neem een onvergetelijke duik in de geschiedenis van Gent onder de deskundige leiding van een ervaren gids, in onvervalst Gents én tijdens de Gentse Feesten... Gentser kan je beleving van 'Het verhaal van Gent' in het STAM niet zijn... En daarna duik je het feestgewoel in de binnenstad in! Elke dag rondleidingen in het Gents om 14 uur.

het STAMcafé gesloten

Tijdens de Gentse Feesten is het STAMcafé dicht. Gesloten van 14 juli t.e.m. 27 juli 2018.