bezoek het STAM

tijdens de gentse feesten

Gentse Feesten

Tijdens de Gentse Feesten, van zaterdag 15 t.e.m. zondag 23 juli 2017, is het STAM elke dag open (behalve op woensdag 19 juli), telkens van 10 tot 18 uur. Ontsnap even aan de drukte van het centrum en kom op adem in Het verhaal van Gent. Er zijn ook enkele tijdelijke presentaties te ontdekken: De kubieke meter: Christophe Demunter en de foto-expo's Gent, bezette stad en In de baan van de ring.

Kom je met kinderen? Dan staan Cuberdanny en Vlieg paraat, met een doe-boekje en met een zoektocht.

Bovendien organiseert het STAM dagelijks een rondleiding doorheen 'Het verhaal van Gent' waar iedereen kan op intekenen. In het Gents!

het verhaal van gent in het gents

Neem een onvergetelijke duik in de geschiedenis van Gent onder de deskundige leiding van een ervaren gids, in onvervalst Gents én tijdens de Gentse Feesten... Gentser kan je beleving van 'Het verhaal van Gent' in het STAM niet zijn... En daarna duik je het feestgewoel in de binnenstad in! Elke dag rondleidingen in het Gents om 14 uur.

het STAMcafé

Tijdens de Gentse Feesten houden de overburen van Karreaux het STAMcafé open en serveren lunch en diner: elke dag open van 11 tot 23 uur.