STA'M

drawing days: stadsbeestjes

Polcosmo
kids proof

pol cosmo kriebelt het STAM

Ken je de beestjes van Pol Cosmo? Je ziet ze overal in de stad. Ze brengen kleur in de grijze wijken. Teken voor Drawing Days een insect van Pol Cosmo vol met eigen patronen en kleuren en breng het tijdens Drawing Days binnen in het STAM. Pol Cosmo heeft alvast gezorgd voor verschillende sjablonen van insecten om mee aan de slag te gaan:

download sjablonen

Kies het insect dat je meest inspireert en wie wil mag natuurlijk ook zelf een insect tekenen.

Het STAM maakt er een wedstrijd van tussen de 14 Gentse deelgemeenten. De deelgemeente met de meeste tekeningen* wint een originele Pol Cosmo, verf op muur **. En per deelgemeente krijgt ook de mooiste tekening een prijs.

Dus... teken je deelgemeente naar de top! Doe iedereen tekenen, je hele gezin en familie, al je buren en vrienden, de hele klas en heel de school!

De tekeningen kan je binnenbrengen tijdens Drawing Days (tot zondag 1 oktober om 16 uur). Die drie dagen kan je Pol Cosmo trouwens live aan het werk zien in het STAM en op de Bijlokesite, elke dag van 13 tot 16 uur. Het STAM voorziet ter plaatse ook de insectensjablonen van Pol Cosmo, met potloden, stiften en allerlei tekenmateriaal.

* We houden rekening met het aantal inwoners om de winnende deelgemeente te berekenen.
** De plaats van de originele Pol Cosmo wordt bepaald i.s.m.Stad Gent.

ter inspiratie: